Спас. Характерство. Хитрая наука козаков. http://harakterstvo.in.ua/forum/ |
|
опять о перекиси http://harakterstvo.in.ua/forum/viewtopic.php?f=8&t=110 |
Страница 1 из 1 |
Автор: | paparassi [ 17 окт 2013, 05:41 ] |
Заголовок сообщения: | опять о перекиси |
Наш организм борется с любой инфекцией с помощью специальных клеток-киллеров (гранулоцитов), которые, окружив бактерию, микроб или вирус, просто атакуют ее перекисью водорода, который они продуцируют из находящихся в организме воды и кислорода. Дополнительное вливание в кровь перекиси усиливает этот эффект. http://perekis-vodoroda.ru/dejstvie-per ... olzovanii/ |
Автор: | Вольный Волх [ 19 ноя 2013, 22:25 ] |
Заголовок сообщения: | Re: опять о перекиси |
так перекис реально рулит))) далече не давно разбираясь с собой наковырял Астму. так вот когда начинался приступ, то брал 30 капель на 70-100 грамм води и выпивал 10 -20минут спазмов нет. |
Автор: | Вольный Волх [ 19 ноя 2013, 22:30 ] |
Заголовок сообщения: | Re: опять о перекиси |
для профилактики организма берётся 15-20 капель на пол стакана воды и выпивается на тащяк после еды как минимум 2 часа до еды за 15-20мин три раза в день! и так 10 дней. и все грибки в вашем организме до свидания! даже раковые!!! |
Автор: | Ратибор [ 06 мар 2014, 09:47 ] |
Заголовок сообщения: | Re: опять о перекиси |
Скажите,а откуда такая информация(медецина или собственный опыт?) |
Автор: | paparassi [ 06 мар 2014, 11:29 ] |
Заголовок сообщения: | Re: опять о перекиси |
Автор: | xbohdanx [ 29 июл 2014, 23:56 ] |
Заголовок сообщения: | Re: опять о перекиси |
Якось читав, що якісь клітини імунної системи виділяють навіть не перекис водню, а гіпохлорит натрію (відбілювач "Білизна", "хлорка"). А ще є такий простий шкільний дослід з перекисом водню: взяти шматочок якогось сирого овоча (наприклад, картоплі), фрукта або навіть м’яса і до нього додати трохи розчину перекису водню -- шипить; якщо замість сирих брати варені продукти -- здається, не повинно шипіти. Зміст у тому, що в рослинних і тваринних клітинах є ферменти, які розкладають перекис водню на воду і кисень; в термічно ж оброблених продуктах більшість ферментів деактивується. При випиванні розчину перекису водню -- в шлунково-кишковому тракті (ШКТ), очевидно, він довго не протримається і в кров не всмокчеться, а натомість швидко розкладеться на кисень і воду. Так як цей розпад відбувається достатньо бурхливо, і атомарний кисень є достатньо активним, то може виявлятися якась місцево-подразнювальна дія. Також цей кисень може трохи не сподобатися анаеробним мешканцям ШКТ (тим, які не потребують кисню і його не люблять: паразитичні черви, певні бактерії та інші мікроби) |
Автор: | paparassi [ 30 июл 2014, 09:38 ] |
Заголовок сообщения: | Re: опять о перекиси |
так, але трохи всмоктуеться все ж |
Страница 1 из 1 | Часовой пояс: UTC |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |